NTI Vetenskapsgymnasiet Lund

LUNDS NYA VETENSKAPSGYMNASIUM

Till hösten 2020 öppnar vi NTI Vetenskapsgymnasiet Lund, som är en skola för dig med ett intresse för naturvetenskap eller teknik och siktet inställt på universitet och högskola. På NTI Gymnasiets skolor runt om i landet gör sig våra elever redo för en digital värld i snabb förändring. På vår nya skola i Lund har vi ett naturvetenskapligt fokus, där får läsa natur- och teknikämnen från årskurs ett, genomföra praktiska experiment och åka på regelbundna studiebesök.

För att du ska få en så relevant utbildning som möjligt är det viktigt att vi ligger i innovationens och forskningens framkant. Därför samarbetar vi med det statliga forskningsinstitutet RISE, Research Institute of Sweden, som är ledande inom digitalisering i Sverige. Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet att studera vidare så är NTI Vetenskapsgymnasiet Lund för dig! Tillsammans med NTI Gymnasiets 28 andra skolor har vi en stabil grund att tillsammans skapa framtidens utbildningar inom tech och science.

Vi har följande program:
    •    NTI Teknik med fördjupningarna Biotech eller Engineering
    •    NTI Natur med fördjupningarna Bioscience eller Biotech

Här kan skicka dina frågor till NTI Vetenskapsgymnasiet Lund.

• TE
  • NA