LBS Mediegymnasiet Göteborg

NTI Mediegymnasiet blir LBS Mediegymnasiet. LBS Mediegymnasiet är skolan för dig som vill utveckla din kreativitet inom media eller samhälle men också bli förberedd inför högre studier.

LBS Mediegymnasiet har i flera år knutit branschkontakter där elever exempelvis har möjlighet att få delta på riktiga produktioner och projekt som P3-guldgalan och Melodifestivalen. Skolan är sedan två år tillbaka en FN-skola vilket innebär stort fokus på internationalisering och skolan arrangerar årligen FN-rollspel som en del av utbildningen.

LBS Mediegymnasiet har en engagerad lärarkår som har arbetat på skolan under en längre tid. Vår personal har stor passion för sina ämnen och yrke. De arbetar ständigt för att utveckla sin pedagogik och utbildning mot elever. Du som elev är viktig för oss, därför satsar vi extra på elevhälsan där du som elev syns och hörs, vi har ett dedikerat team som är bestående av specialpedagog, skolsköterska och skolkurator som finns här för dig.

Hos oss  kan du välja utbildning utifrån ditt specifika intresse med grund i de högskoleförberedande programmen estetiska programmet eller samhällsvetenskapliga programmet. Vi erbjuder också språkintroduktion.

Här kan skicka dina frågor till LBS Mediegymnasiet Göteborg .

• ES
  • IMS