NTI Gymnasiet Gärdet

På NTI Gymnasiet Gärdet arbetar vi med kommunikation för att möta upp dagens teknik – och teknik för att matcha dagens behov av kommunikation. Vår programinfärgning är unik. Vi arbetar för att du, oavsett inriktning, ska få en helhetsförståelse för samtliga roller och funktioner inom skapandet av olika digitala medier och andra IT-miljöer. Även gemensamma ämnen som matematik, svenska, samhällskunskap är specifikt anpassade efter programmet du valt. Det ger en stadig plattform att stå på för en framtid inom IT- och tech-områdena!

LÄGET
NTI Gymnasiet Gärdet ligger centralt i Stockholm. Det är nära till kollektivtrafik, men också till natur och parker för laborationer.

LÄRARNA
Engagerade och kunniga lärare som ger eleverna möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden - även utanför lektionstid.

GEMENSKAP
Lärare och elever har mycket goda relationer, klimatet är tillåtande och alla hjälps åt för att utveckla skolan ytterligare.

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik ger bred behörighet för vidare studier på högskola och universitet. Resan dit sker genom en blandning av teori samt kreativa och verklighetsnära projekt. Detta kombineras med studiebesök i forskningsvärlden och näringslivet.

NTI DESIGN - Estetiska programmet med inriktning estetik och media berättar om färg, form, funktion och budskapet bakom en produktion. Alla dessa delar används i produktion oavsett om det gäller en reklamkampanj, lansering av sociala media, design av en webbplats/app eller utvecklingen av en mjukvara.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Gärdet.

• ES
  • TE