På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Järnvägsgatan 2 i Simrishamn den 19 januari kl.18.30, välkommen!

Nova Academy Performing Arts

Performing Arts
Performing Arts är en riksrekryterande spetsutbildning. Utöver gedigen grundträning är du med och sätter upp riktiga produktioner och föreställningar. Våra lärare coachar dig att nå dina mål och tränar dig även i personlig utstrålning och självförtroende.

Performing Arts samarbetar med några av Sveriges främsta artister och proffs inom musik, dans och teater. Du får träna teater med bland annat Simon J Berger från Wallander, Johan Falk och Torka aldrig tårar utan handskar eller träna dans med Rachel Tess, världskänd dansare från bla. Juilliard och Baryshnikov Arts Center i New York.

Performing Arts (ES) är vårt estetiska program med inriktning musikteater. Programmet är en riksrekryterande spetsutbildning. Utöver gedigen grundträning är du med och sätter upp riktiga produktioner och föreställningar. Våra lärare coachar dig att nå dina mål och tränar dig även i personlig utstrålning och självförtroende.

Performing Arts samarbetar med några av Sveriges främsta artister och proffs inom musik, dans och teater. Vi garanterar dig individuella sånglektioner under hela din utbildning. Att vi håller högsta kvalitet vet vi, då våra lärare coachat elever att komma in på de bästa och mest prestigefyllda artistskolorna i världen, som New York Film Academy, Lee Strasberg NY och Rambert School i London.

Att vi lyckas beror på vårt speciella sätt att arbeta med just dig. Så när du tar studenten har du fått bästa möjliga förberedelse, om du vill fortsätta i artistbranschen.

På Nova Academy satsar vi på att du ska bli riktigt bra på engelska och utveckla ett självförtroende att tala språket. Dels för att du lättare ska klara av fortsatta studier och dels för att du alltid har nytta av hög kompetens i engelska. Även om du kanske inte känner dig bra på engelska när du börjar på Nova Academy så räcker det att du vill bli bättre, för att du ska klara det.

Vi väljer att hålla undervisningen i engelska i mindre grupper för att effektivisera och underlätta för er elever, detta tillsammans med två engelskalärare varav en native speaker.

Läs mer och anmäl ditt intresse på PerformingArts.se

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Nova Academy Performing Arts.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • ES
  • IMV