På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Järnvägsgatan 2 i Simrishamn den 19 januari kl.18.30, välkommen!

Nova Academy Digital Design

Digital Design
Digital Design (SA) är vårt samhällsvetenskapliga program med inriktning medier, information och kommunikation.

Vill du testa spelutveckling, journalistik eller fotografering? Tycker du det är kul med appar, film, hemsidor och annan digital design? Hos oss får du ett kreativt samhällsprogram med utbildning i det mesta inom digital design för att sedan välja ett område du vill specialisera dig på. Du kan även välja att fokusera på något av de mer traditionella samhällsämnena och på ett kreativt sätt göra ditt favoritämne mer spännande för dig och omvärlden.

Vår skoldag ser inte ut som en traditionell skoldag utan du jobbar precis som i arbetslivet i olika projekt. Du får lära dig planera, skapa, marknadsföra och hålla event för dina färdiga produkter. Allt för att förbereda dig på bästa sätt inför arbetsliv och vidare studier. Vi satsar även mycket på att du ska utvecklas som person. Detta då din personliga utveckling och ditt självförtroende är avgörande för hur du lyckas i framtiden, oavsett vad du ska göra efter studenten.

På Nova Academy satsar vi på att du ska bli riktigt bra på engelska och utveckla ett självförtroende att tala språket. Dels för att du lättare ska klara av fortsatta studier och dels för att du alltid har nytta av hög kompetens i engelska. Även om du kanske inte känner dig bra på engelska när du börjar på Nova Academy så räcker det att du vill bli bättre, för att du ska klara det.

Vi väljer att hålla undervisningen i engelska i mindre grupper för att effektivisera och underlätta för er elever, detta tillsammans med två engelskalärare varav en native speaker.

Läs mer på DigitalDesign.se

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Nova Academy Digital Design.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • IMV