På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Järnvägsgatan 2 i Simrishamn den 19 januari kl.18.30, välkommen!

Nova Academy Business

Business
Business (EK) är vårt nystartade ekonomiprogram med inriktning ekonomi. Är du intresserad av företagande, samhällsekonomiska förhållanden och ekonomisk hållbarhet så är Business programmet för dig. Här läser du samhälls- och företagsekonomi samt juridik, och får lära dig hur företag och organisationer arbetar. Du lär dig hur man startar och driver ett företag såväl teoretiskt som praktiskt samt vilka lagar som styr företag, organisationer och privatliv.

På Nova Academy satsar vi på att du ska bli riktigt bra på engelska och utveckla ett självförtroende att tala språket. Dels för att du lättare ska klara av fortsatta studier och dels för att du alltid har nytta av hög kompetens i engelska. Även om du kanske inte känner dig bra på engelska när du börjar på Nova Academy så räcker det att du vill bli bättre, för att du ska klara det.

Vi väljer att hålla undervisningen i engelska i mindre grupper för att effektivisera och underlätta för er elever, detta tillsammans med två engelskalärare varav en native speaker.

Läs mer på Business

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Nova Academy Business.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK