Nova Academy Business

Business

Business (EK) är vårt nystartade ekonomiprogram med inriktning ekonomi. Är du intresserad av företagande, samhällsekonomiska förhållanden och ekonomisk hållbarhet så är Business programmet för dig. Här läser du samhälls- och företagsekonomi samt juridik, och får lära dig hur företag och organisationer arbetar. Du lär dig hur man startar och driver ett företag såväl teoretiskt som praktiskt samt vilka lagar som styr företag, organisationer och privatliv.

På Nova Academy satsar vi på att du ska bli riktigt bra på engelska och utveckla ett självförtroende att tala språket. Dels för att du lättare ska klara av fortsatta studier och dels för att du alltid har nytta av hög kompetens i engelska. Språket ingår därför som en naturlig del i undervisningen. Även om du kanske inte känner dig bra på engelska när du börjar på Nova Academy så räcker det att du vill bli bättre, för att du ska klara det.

Vi väljer att hålla undervisningen i engelska i mindre grupper för att effektivisera och underlätta för er elever, detta tillsammans med två engelskalärare varav en native speaker.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Nova Academy Business.

• EK