På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Järnvägsgatan 2 i Simrishamn den 19 januari kl.18.30, välkommen!

Nova Academy Behavioral

Behavioral
Behavioral (SA) är vårt samhällsvetenskapliga program med inriktning beteendevetenskap.

Tycker du det är kul med mänskligt beteende? Vill du jobba med människor i framtiden och försöka förstå hur vi fungerar? På vår utbildning Behavioral fördjupar du dig i psykologi, sociologi och filosofi med ämnesområden som ledarskap, integration och fattigdom. Tycker du det är spännande med relationer, mänskligt beteende och sociala experiment kommer du att trivas på Behavioral.

En viktig del av Behavioral är studierna i grupptryck och gruppbeteende. Denna typ av studier är viktiga även för dig som privatperson och kan hjälpa dig att på ett positivt sätt sticka ut på anställningsintervjuer eller i vanliga sociala sammanhang. Att förstå hur man uppfattas av andra är en av många viktiga egenskaper du får träna på Behavioral.

Programmet ger dig en bra grund för fortsatta studier på högskola och universitet inom det humanistiska fältet. Hos oss kan du ta alla meritpoäng och bredda din utbildning med extra kurser som naturkunskap 2, för att exempelvis kunna läsa vidare till dietist, sjukgymnast eller sjuksköterska.

På Nova Academy satsar vi på att du ska bli riktigt bra på engelska och utveckla ett självförtroende att tala språket. Dels för att du lättare ska klara av fortsatta studier och dels för att du alltid har nytta av hög kompetens i engelska. Även om du kanske inte känner dig bra på engelska när du börjar på Nova Academy så räcker det att du vill bli bättre, för att du ska klara det.

Vi väljer att hålla undervisningen i engelska i mindre grupper för att effektivisera och underlätta för er elever, detta tillsammans med två engelskalärare varav en native speaker.

Läs mer och anmäl ditt intresse på Behavioral.se

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Nova Academy Behavioral .

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • IMV