Move & Walk Gymnasiesärskola Göteborg

Vår gymnasieskola följer den svenska läroplanen för gymnasiesärskolan och erbjuder individuella programmet för elever som behöver en utbildning anpassad efter egna förutsättningar. Eleven läser här ämnesområden istället för ämnen. Det individuella programmet omfattas av flera ämnesområden.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Vadsbogymnasiet

Allt från högskoleförberedande till yrkesförberedande program.

• niu
    • BF
    • NA
    • IN
    • BA
    • MTU
    • EK
    • EE
    • VO
    • TE
    • ES
    • IM
    • GS
  • Karlbergsgymnasiet

Vi på Karlbergsgymnasiet ser fram emot att tillsammans med dig utforma din utbildning och låta di...

• niu
    • BF
    • NA
    • HA
    • IN
    • EK
    • EE
    • VO
    • TE
    • ES
    • IM
    • GS
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Move & Walk Gymnasiesärskola Göteborg.