Move & Walk Gymnasiesärskola Solna

Move & Walk Skola är en unik särskola som har ett unikt upplägg där Konduktiv Pedagogik (KP) har integrerats med läroplan och kursplaner. KP är ett helhetskoncept som är speciellt utformat för att utveckla motoriska, kognitiva, kommunikativa och sociala funktioner och färdigheter parallellt, inom alla fyra områden samtidigt. Genom den konduktiva pedagogikens holistiska synsätt och aktiva inlärning kan nya förmågor utvecklas vilket i sin tur leder till högre livskvalitet och ett så självständigt liv som möjligt.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning

• Tyresö Gymnasium

I år lanserade vi kriminalvetenskap på NA och SA!

• Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning