Mikael Elias Gymnasium Stockholm

Lust att lära, mod att förändra

Mikael Elias Gymnasium är skolan för dig som vill vidare. Om du söker en personlig skola där alla blir sedda och där vi tillsammans skapar trivsel och arbetsro så har du kommit rätt. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare hjälper vi dig nå dina mål.

Vi tror på dig och din förmåga att nå dit du vill. På vår skola präglas verksamheten av höga förväntningar utan hets.

Mikael Elias Gymnasium Stockholm är en modern skola där du som elev får möjlighet att växa, både kunskapsmässigt och som människa. Skolan ligger i unika, nyrenoverade lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, nära kommunikationer och stadsliv.

FN´s globala mål ligger till grund för vår undervisning. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att växa så jobbar vi utifrån tydliga mål och kontinuerlig uppföljning. Hos oss möts du av välutbildad personal med ett äkta engagemang som vill se dig lyckas. Här tror vi på dig och din vilja och förmåga att nå ännu längre och därför kommer vi utmana dig att tänka nytt. Du kommer också mötas av ett gäng kompisar som har valt oss för de tycker det är kul att plugga och som har bestämt sig för att de vill vidare.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår skola eller vill komma på besök!

Inspireras

Reportage & Nyheter

Till elever i åk2!!

"Japanese Speech Contest i Stockholms Universitet" I lördags var The Japanese Speech Contest och vår elev Tommy TN15 var med och tävlade. Det var 18 gymnasieelever och 14 universitetstudenter men tyvärr kunde inte just han ta fösta priset vilket var en biljett till Japan men han var underbar! Glöm inte att ge Tommy en klapp på axeln och ett "bra jobbat" nästa gång ni ser honom!

Frankrike, dag 6: en dagstur till Grenoble med shopping, mat och ett besök upp i bastillen men en underbar utsikt. Flyg hem kl. 3 på morgonen.

Frankrike, dag 5: snöroligt uppe i bergen! Snöskor, skidor och pulka! Kallt men roligt!

Frankrike, dag 4: iskall promenad i Lyon och museum.

Frankrike, dag 3: workshop om barndom och kultur på morgonen och en promenad genom Grenobel för att se street art på eftermiddagen.