Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Välkommen till monter C 11:29

Mikael Elias Gymnasium Stockholm

Lust att lära, mod att förändra

Mikael Elias Gymnasium är skolan för dig som vill vidare. Om du söker en personlig skola där alla blir sedda och där vi tillsammans skapar trivsel och arbetsro så har du kommit rätt. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare hjälper vi dig nå dina mål.

Vi tror på dig och din förmåga att nå dit du vill. På vår skola präglas verksamheten av höga förväntningar utan hets.

Mikael Elias Gymnasium Stockholm är en modern skola där du som elev får möjlighet att växa, både kunskapsmässigt och som människa. Skolan ligger i unika, nyrenoverade lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, nära kommunikationer och stadsliv.

För att du ska ha de bästa förutsättningarna att växa så jobbar vi utifrån tydliga mål, kontinuerlig uppföljning och feedforward. Hos oss möts du av välutbildad personal med ett äkta engagemang för ungdomar och kunskapande. Här tror vi på dig och din vilja och förmåga att nå ännu längre och därför kommer vi utmana dig att tänka nytt. Du kommer också mötas av ett gäng kompisar som har valt oss för de tycker det är kul att plugga och som har bestämt sig för att de vill vidare.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår skola eller vill komma på besök!

Inspireras

Reportage & Nyheter

Erasmus+ i Sverige, fredag: sista dagen spenderades på en båt ute i den svenska skärgården och sedan med en fri eftermiddag! Vi tackar alla våra lärare och elever för allt arbete och för att ha hjälpt till att göra den här veckan så fin och bra som den varit!

Erasmus+ i sverige, tisdag: dagen avslutades med bakning i lärarrummet. Alla elever delades in i grupper med varsitt recept där instruktionerna var en blandning av isländska, portugisiska, svenska, engelska och franska. Märtas kakor, gräddtårta, chokladbollar och kolakakor lyckades vi få ihop! Bra jobbat alla!

Erasmus+ i sverige, torsdag: avslutningsmiddag med diplomutdelning. Olivia sa16, Phuphing ek16, Nicolina sa15, Samuel na15 och gruppbild med de irländska eleverna och deras värdar!

Erasmus+ i Sverige, torsdag: avslutningsmiddag med diplomutdelning. Viktor te16, Tiba na15, Katarina na15, Sarah na15, Alexandra na16, Leo te16, Willy na17a's pappa Lennart.

Erasmus+ i sverige, torsdag. Avslutningsmiddag med diplomutdelning. Linnea te16, Mattias te16, Aina sa15, Annisa sa15, Jennifer sa15, Elvira na16, Patrick tn15, Emil te16, Oliver tn15