På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Mikael Elias Gymnasium Sollentuna

Lust att lära, mod att förändra

Mikael Elias Gymnasium är skolan för dig som vill vidare. Om du söker en personlig skola där alla blir sedda och där vi tillsammans skapar trivsel och arbetsro så har du kommit rätt. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare hjälper vi dig nå dina mål.

Vi tror på dig och din förmåga att nå dit du vill. På vår skola präglas verksamheten av höga förväntningar utan hets.

Mikael Elias Gymnasium Sollentuna är den lilla skolan för dig som har siktet inställt på en högre universitetsutbildning och redan nu vill satsa. Vi ser till att du både kommer att inspireras och utmanas under dina tre år hos oss. 

Vi är en liten, personlig skola som tror på höga ambitioner utan stress. Hos oss blir alla sedda och ingen elev blir en i mängden.

Varmt välkommen till oss!

Visa mer

Lärarna söker skugga i värmen och glädjen. Fantastisl dag för våra studenter @megsollentuna #megsollentuna #student2016

Fantastiskt väder för våra studenter! @megsollentuna #megsollentuna #studenten #student2016

På våning 3 hittar du vår nya rektor Carin. Välkommen Carin! #mikaelelias

Världens bästa elevkår @meelevkar ordnar pluggstuga med tillhörande fika. Ett sista härligt ryck innan det välförtjänta lovet!

Världens bästa elevkår har fixat fint på skolan för att sprida kärlek inför alla hjärtans dag! #meekärlek #megsollentuna @meelevkar

Dagens happening! Öppet hus kl 17-19 Ska du välja till gymnasium snart eller känner du någon som ska? Välkomna till oss ikväll för att få veta mer! Mikael Elias Gymnasium Turebergsvägen 3 191 47 Sollentuna