Vi ses på gymnasiemässan på Magasinet i Falun kl.17-20 den 19 okt 2017!

Mikael Elias Gymnasium Falun

Lust att lära, mod att förändra

Mikael Elias Gymnasium Falun är en modern skola där du som elev får möjlighet att växa, både kunskapsmässigt och som människa. Det är inget vi bara säger utan det är något vi också aktivt arbetar utifrån.

För att du ska ha de bästa förutsättningarna att växa så jobbar vi utifrån tydliga mål, kontinuerlig uppföljning och feedforward. Du kommer mötas av välutbildad personal med ett äkta engagemang för ungdomar och kunskapande. Här tror vi på dig och din vilja och förmåga att nå ännu längre och därför kommer vi utmana dig att tänka nytt. Du kommer också mötas av ett gäng kompisar som har valt oss för de tycker det är kul att plugga och som har bestämt sig för att de vill vidare.

Personalen­ på­ skolan­ arbetar­ nära­ eleverna­ och­ du­ ges­ stor­ möjlighet­ att­ påverka­ din­ utbildning.­ Vi­ vill­ att­ du­ ska­ få­ ut­ så­ mycket­ som ­möjligt­ av ­dina ­tre ­år­ hos ­oss.

Vi­ har­ flyttat­ in­ i­ nya,­ fräscha­ och­ moderna­ lokaler­ mitt­ i­ centrala ­Falun,­ med­ nära ­gångavstånd ­till­ centralstationen.­­

Du­ är­ varmt­ välkommen­ att­ komma­ och­ besöka­ oss­ en­ dag­ eller ­titta­ in ­på ­något­ av ­våra­ öppna ­hus!