Livets Ords Kristna gymnasium

Livets Ords Kristna Gymnasium är en fristående gymnasieskola med konfessionell inriktning. Vi finns i Uppsala och drivs av huvudman LOKS AB. Gymnasiet startade 1990 och är Uppsalas äldsta friskola.

Vår idé är att ge eleverna en modern utbildning på kristen grund. Den kristna profilen har alltid varit vår styrka och här kan du, om du vill, lära känna Gud på djupet. Vi ger dig givetvis en kvalitativ gymnasieutbildning. Med engagerade lärare, små klasser och en lugn studiemiljö får du de bästa förutsättningarna för att lyckas precis så bra som du önskar.

Som kristen skola vill vi även ge dig som elev förutsättning att fördjupa din Gudsrelation. Skolan präglas av en varm kristen miljö där varje människa blir sedd!

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING