Lindeparkens gymnasiesärskola

På Lindeparkens gymnasiesärskola kan du läsa individuella program i en trygg miljö utifrån dina förutsättningar. Som elev ingår du i en grupp som gynnar din utveckling och inlärning och du kan fördjupa dig inom olika områden. Skolan vänder sig till dig som är inskriven i gymnasiesärskolan.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• ES
    • RL
  • Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• ES
    • VF
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• GSI

Här kan skicka dina frågor till Lindeparkens gymnasiesärskola.