På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

LBS Kreativa Gymnasiet Haninge

LBS Kreativa Gymnasiet slår äntligen upp portarna hösten 2022!

Vi erbjuder de högskoleförberedande gymnasieutbildningarna: teknikprogrammet och estetiska programmet med spännande inriktningar som är anpassade för just ditt intresse.

Vi på LBS vill bli en självklar del av Haninge akademiska centrum och berika det lokala gymnasieutbudet med vår nyöppnade skola.

Genom att skapa en kvalitativ gymnasieskola med en unik miljö genomsyrad av kreativitet utbildar vi framtidens kreatörer. Spelgrafik, webbutveckling eller grafisk design – vad bultar just ditt hjärta för?

Hos oss får du hjälp att utmana dig själv och att våga tro på att allt är möjligt. Med fokus på ditt intresse i en trygg, inspirerande miljö hjälper vi dig att utforska din kreativitet, samtidigt som du får med dig med en högskoleförberedande utbildning i ryggsäcken.

LBS utbildar dig för framtidens kreativa branscher. LBS är det självklara gymnasievalet för dig som är intresserad av en kreativ framtid och som vill ha högskolebehörighet efter gymnasiet. På LBS får du bästa möjliga förutsättningar att kunna påverka din egen framtid och lyckas i framtidens kreativa branscher. Med kunskap, självförtroende, trygg skolmiljö och motivation är detta möjligt.

LBS har över 18 skolor på 16 olika orter i Sverige.

Känn dig varmt välkommen till LBS-familjen!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa Gymnasiet Haninge.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • ES