Välkommen till Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 - 23 november!

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Västra

KLARA Västra går samman med KLARA Norra och i augusti 2022 öppnar dörrarna för nya KLARA Norra i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan i Stockholm.

Campus Vasastan kommer att vara ett modernt och klimatsmart campus med större ytor och bättre studiemiljö för våra befintliga och nya elever. Skolan kommer att få egna lokaler och klassrum, samt gemensamma utrymmen som skolmatsal, elevcafé och takterass vilka delas med de andra skolorna. Läs mer om flytten här.

På Klara Teoretiska Gymnasium brinner vi för att du ska få en så bra gymnasietid som möjligt. Vi hjälper dig att utvecklas genom att ge dig eget ansvar men samtidigt stöttar vi dig med tydliga ramar och struktur. Vi vill att du ska nå dina mål och komma ännu längre. Det är vårt uppdrag att hjälpa dig på vägen, och det gör vi genom att säkerställa att du får kontinuerlig återkoppling och konkret vägledning av våra kompetenta lärare.

Intresserad av att börja på nya KLARA Norra HT22?

Vill du veta mer? Gör en intresseanmälan via vår hemsida.

Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Västra.

• NA
  • EK