På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november!

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

 Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

Klara Teoretiska Gymnasium Södra har under sommaren 2019 flyttat till nya lokaler på Hammarby fabriksväg 23, i Hammarby Sjöstad. De nya lokalerna kommer bli riktigt bra för våra elever.

Det här är en skola för dig med höga ambitioner. Alla våra program är studie- förberedande inför universitet och högskola. Våra program är Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra ger dig många möjligheter och utmaningar. Våra lärare samarbetar med dig för att du ska hitta ett arbetssätt som gör att du utvecklas så långt som möjligt.

Målet är att du efter gymnasiet ska vara mycket väl rustad för en akademisk utbildning. För det behövs goda ämneskunskaper, väl utvecklad studieförmåga och höga betyg. Tillsammans skapar vi möjligheter för det.

På Södermalm finns Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra i nybyggda, öppna och ljusa lokaler nära Götgatans och SoFo:s puls. Skolan ligger vid grönområden och med utsikt över Hammarbykanalen.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • NA
  • EK
  • TE