Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 08:40

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

I hjärtat av Kungsholmen ligger Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra. I kvarteren runt skolan hittar du den gröna Kronobergsparken, mysiga fik, de bästa restaurangerna och Västermalmsgallerian.

Det här är en skola för dig med höga ambitioner. Alla våra program är studieförberedande inför universitet och högskola. Våra program är Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra ger dig många möjligheter och utmaningar. Våra lärare samarbetar med dig för att du ska hitta ett arbetssätt som gör att du utvecklas så långt som möjligt. Målet är att du efter gymnasiet ska vara mycket väl rustad för en akademisk utbildning. För det behövs goda ämneskunskaper, väl utvecklad studieförmåga och höga betyg. Tillsammans skapar vi möjligheter för det.

Vi ger dig

• Cambridge English: Advanced (CAE) – världens mest kända certifiering i det engelska språket. Vi betalar halva din provavgift och förbereder dig inför examen
  • Samarbete med Ung Företagsamhet
  • Kunskaper och studieteknik – för att klara av krävande akademiska studier
  • God struktur – tydliga mål, tydlig uppföljning, tydligt mentorskap, välplanerade lektioner och få håltimmar
  • Hög trivsel – inga gränser mellan program och årskurser
  • De bästa lärarna – våra lärare är behöriga, är uppdaterade i sina ämnen och engagerade i din utbildning

Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra.

• NA
  • EK