Klara Norra Gymnasium Stockholm

I hjärtat av Kungsholmen finns det senaste och trendigaste men också det äldsta och ståtligaste. Skolans lokaler är ljusa och nyrenoverade och är inrymda i en före detta designskola.

Vi kombinerar traditionell, schemalagd klassrumsundervisning med individuella och ämnesintegrerade projektarbeten. Det innebär en pedagogik där du hela tiden utvecklas, får tydlig återkoppling och möjlighet att påverka dina studier.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• Södra Latins Gymnasium

Riksrekryterande Spetsutbildning i Musik

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• JENSEN gymnasium Södra

Sveriges bästa UF-skola!

• Snitz gymnasium - Stockholm

Nå din potential med individuellt anpassad utbildning!

• Thoren Innovation School Stockholm

Skapa framtiden - genom teknik, innovation och entreprenörskap