Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Vi kombinerar traditionell, schemalagd klassrumsundervisning med individuella och ämnesintegrerade projektarbeten. Det innebär en pedagogik där du hela tiden utvecklas, får tydlig återkoppling och möjlighet att påverka dina studier.

Vi ger dig

• Cambridge First Certificate in English – världens mest kända certifiering i det engelska språket. Vi betalar halva din provavgift och förbereder dig inför examen
  • Samarbete med Ung Företagsamhet
  • Hög trivsel – inga gränser mellan program och årskurser
  • Höga krav på lärarna – våra lärare är behöriga, är uppdaterade i sina ämnen och engagerade i din utbildning

Ska man lyckas bra i skolan är det en förutsättning att man trivs och har rätt verktyg att arbeta med. Klara Teoretiska Gymnasium Linköping vill vara en skola att längta till. Vår gymnasieskola ger dig möjligheter och utmaningar.

Vi anpassar din studieplan och arbetstakt efter dina behov. På så vis passar skolan dig som håller högt tempo mot de högsta betygen, men även dig som vill jobba i lugnare takt och utvecklas steg för steg. Så långt det är möjligt ser vi därför till att du får den arbetsmiljö och det arbetssätt som passar dig. Det betyder att vi arbetar med en tydlig ansvarstrappa som hjälper dig nå dina högt ställda mål.

Våra lokaler är fräscha och moderna, och påminner mer om en arbetsplats än en traditionell skola. Vi ligger mitt emot Resecentrum. Resecentrum är knutpunkten för alla transporter med tåg och buss i Östergötland. Enklare än så kan det inte bli att ta sig till skolan. Skolan ligger också ett stenkast från innerstan med alla butiker, fik och restauranger.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Linköping.

• NA
  • HA