NTI Gymnasiet Västerås

Låt NTI Gymnasiet Västerås (tidigare IT-Gymnasiet) förbereda dig för samhällets framtida behov! Ny teknik och forskning präglar vår vardag – i en trygg, glad och engagerad miljö där alla känner alla och där det finns möjlighet för dig att själv påverka dina val. Vi erbjuder nätverkslabb, foto- och musikstudio, makerspace, e-sport och täta relationer med både lärare och elever. Entreprenörsprojekt över årskurs- och programgränser ger dessutom nyttiga kontakter med näringslivet, även om du väljer att satsa på ett program som är högskoleförberedande.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Västerås.

• EE
  • ES