IT-Gymnasiet Kristianstad

IT-Gymnasiet är alternativet för dig som söker en IT-profilerad gymnasieutbildning, men vi är mer än bara ett gymnasieval. För oss på IT-Gymnasiet betyder IT framtiden.

IT-Gymnasiet Kristianstad har ett pedagogiskt arbetssätt som matchar de krav och förväntningar på kompetens och förmågor som högskola/universitet och näringsliv ställer.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• CyberGymnasiet Malmö

Vi tycker att alla våra elever ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt

• HU
    • EE
    • ES
  • Malenagymnasiet

Ett yrkesgymnasium med framtiden som riktmärke

• BA
    • FT
    • HT
  • Thoren Innovation School Helsingborg

Hösten 2018 slår vi upp portarna för vår nya skola i Helsingborg på Södra Storgatan 23. Ta ch...

• Fria Läroverken i Malmö

Här utgår vi från elevernas intressen och låter dem prägla hela skolan

• BF
    • HA
    • HT
    • EK
    • RL
  • Thoren Innovation School Lund

Skapa framtiden - genom teknik, innovation och entreprenörskap

• EE
  • Karolinaskolan

Karolinaskolan är särskilt utformad för ungdomar som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

• NB
  • JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

• EK