NTI Gymnasiet Kristianstad

Hos oss utvecklas du från att konsumera IT till att ha kunskapen att producera den nya teknologin. Vi är en del av världen och har nära samarbeten med näringslivet och Högskolan Kristianstad. Våra lärare håller sig uppdaterade om forskning och arbetsmarknad och vårt blockorienterade schema gör att du kan koncentrera dig längre stunder på dina Djupförståelse hos eleverna är en viktig anledning till att skolan sex år i rad lyckats få 100 % av avgångsklasserna godkända för gymnasieexamen – vilket bara kan kallas världsklass!

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Kristianstad.

• EE
  • TE