NTI Gymnasiet Kristianstad

NTI Gymnasiet Kristianstad är en skola som har goda förutsättningar att ge elever en bra utbildning inom IT och Teknik. Personalens drivkraft och kompetens ger särskilda förutsättningar där elever kan bli sedda och få det stöd som behövs för att de ska ha en trygg skolgång, vilket många elever är i behov av.

NTI Gymnasiet Kristianstad genomsyras av en vilja att ge eleverna den bästa utbildningen som förbereder för arbetsliv och vidare studier. Kombinationen av personalens drivkraft och skolans anda är förutsättningar som stödjer eleverna i utvecklingen till ansvarstagande unga vuxna med konkurrenskraftiga kunskaper som gör eleverna anställningsbara från dag ett.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På över 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss.

Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Kristianstad.

• TE
  • EE