NTI Gymnasiet Karlstad

NTI Gymnasiet Karlstad är alternativet för dig som söker en IT-profilerad gymnasieutbildning. Men vi är mer än bara ett gymnasieval – vår undervisning är framtiden! Aldrig tidigare har efterfrågan på kunskap inom IT varit så stor och vårt pedagogiska arbetssätt matchar de krav och förväntningar på kompetens som högskola och näringsliv ställer. Vi bedriver dessutom ett målinriktat elevhälsoarbete. Vi fångar upp elever på ett tidigt stadium och arbetar med extra anpassningar för att alla ska få förutsättningar att klara målen.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Karlstad.

• EE
  • ES