International IT College of Sweden - Stockholm

Idén bakom skolan är enkel. Vi vill erbjuda svenska elever i Sverige möjligheten att förbereda sig för en internationell karriär redan efter gymnasiet. Vår inriktning på avancerad IT och avancerad engelska gör eleven redo att söka universitet, högskola eller jobb i ett engelskspråkigt land efter gymnasiet. Man skulle kort kunna säga att vi erbjuder ett försprång ut i världen.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MTU
    • NB
  • Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• ES
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• ES
    • TE
  • Stockholms Hotell & Restaurangskola

Ta chansen att skaffa dig en utbildning inom turism, hotell och restaurang/bageri

• HT
    • RL
    • GS
  • Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
    • TE
  • Vallentuna gymnasium

På vår skola trivs man – och lyckas!

• FT
    • HA