International IT College of Sweden - Stockholm

Idén bakom skolan är enkel. Vi vill erbjuda svenska elever i Sverige möjligheten att förbereda sig för en internationell karriär redan efter gymnasiet. Vår inriktning på avancerad IT och avancerad engelska gör eleven redo att söka universitet, högskola eller jobb i ett engelskspråkigt land efter gymnasiet. Man skulle kort kunna säga att vi erbjuder ett försprång ut i världen.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till International IT College of Sweden - Stockholm.

• NA
  • ES