International IT College of Sweden - Stockholm

Idén bakom skolan är enkel. Vi vill erbjuda svenska elever i Sverige möjligheten att förbereda sig för en internationell karriär redan efter gymnasiet. Vår inriktning på avancerad IT och avancerad engelska gör eleven redo att söka universitet, högskola eller jobb i ett engelskspråkigt land efter gymnasiet. Man skulle kort kunna säga att vi erbjuder ett försprång ut i världen.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Gymnasiet Södertörn startade 2001 som en av de första fristående skolorna med IT-inriktning o...

• NTI Gymnasiet Sollentuna

NTI är en modern arbetsplats för unga människor

• HA
  • NTI Gymnasiet Södertälje

NTI är en modern arbetsplats för unga människor

• Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
    • IMP
  • Värmdö gymnasium

Kunskaper, varierat arbetssätt och personlig utveckling

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning

• niu
    • BF
    • NB
    • RL
    • GS
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MX
    • NB
    • EK

Här kan skicka dina frågor till International IT College of Sweden - Stockholm.