IKASUS Gymnasiesärskola

Ikasus är en grundsärskola för årskurserna F-10 respektive gymnasiesärskola i Vallentuna. Skolan riktar sig till elever som har autism/autismliknande tillstånd och utvecklingsstörning. All undervisning är anpassad efter varje elevs förutsättningar och planeras utifrån en för varje elev individuell utvecklingsplan (IUP).

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• ES
    • RL
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• ES
    • VF
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till IKASUS Gymnasiesärskola.