Hvilan i Norrköping

Vill du gå på en city-nära skola med fokus på grönt entreprenörskap och hållbara studier? Hösten 2021 startar vi i Norrköping! Kom med din ansökan redan nu!

Vi vill ge dig en hållbar skolgång där du som elev står i fokus och vår vision är att ge dig förutsättningar att utvecklas och växa för en bättre framtid.

Vi lägger ett stort fokus på ditt lärande och din utveckling genom kompetenta och engagerade lärare och innehållsrika studier – Ung Företagsamhet och entreprenörskap är ett uppskattat inslag på våra skolor i Skåne och Stockholm!

Eftersom vi ägs av den ideella organisationen GRO – Gröna näringens riksorganisation, kommer det kanske inte som en överraskning att vi kallar oss för Sveriges grönaste skola.  Alla våra skolor ligger på centralt läge i naturskön miljö bland lummiga parker och trädgårdar som skapar en harmonisk studiemiljö. Valet av lokaler är avgörande för en hållbar skoltid och vi väljer lokaler varsamt därefter.

Vi vet att bra och näringsrik mat är grunden för att du ska kunna prestera i skolan. Maten som serveras på våra skolor är i allra största mån närproducerad och kommer från svenska leverantörer.

Vi tycker det är viktigt att du trivs på skolan och vår målsättning är att just din skoltid ska bli den bästa! Det är just det som vi värnar om och satsar på när vi etablerar nya skolor.

Välkommen till Hvilan Gymnasium!

Gymnasieskolan i Norrköping ingår i verksamheten Hvilan Utbildning med anor från 1868. Vi är från grunden en trädgårdsskola men har idag även teoretiska gymnasieskolor. Detta har givit oss en unik grön profil som inte enkelt hittas bland andra gymnasieskolor. Vårt gröna arv märks i allt vi gör, från den goda maten som vi odlar och serverar, till den miljö skolan ligger i och våra utbildningar.

Välj mellan eftertraktade inriktningar inom programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi - program som ger dig högskolebehörighet och öppnar många dörrar inför studier på universitet och högskolor!

Här kan skicka dina frågor till Hvilan i Norrköping.

• NA
  • EK