Hvilan i Lund

Välkommen till Hvilan Gymnasium Lund

Vill du gå ett teoretiskt gymnasieprogram på en skola med stor gemenskap? Skolan i Lund har mycket charm och ligger på historisk mark mitt i stans myllrande studentliv, ett stenkast från Lund C och nära till universitetet.

Höstterminen 2019 öppnade vi upp Hvilan Gymnasium i nyrenorverade lokaler i trivsam miljö vid Ribbingska i centrala Lund.

Välj mellan eftertraktade inriktningar inom programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi - program som ger dig högskolebehörighet och öppnar många dörrar inför studier på universitet och högskolor!

Vi har ett tätt samarbete med Kemicentrum på Lunds universitet där du som elev kommer att genomföra laborationer.

Hvilan Gymnasium är en skola som vill ge dig som elev den bästa starten i livet. För att du ska känna motivation, engagemang och nyfikenhet inför din framtid så följer Hvilan utbildning ledorden kvalitet och omvärldsbevakning. Med engagerade och personliga lärare är Hvilan en skola med mycket värme och trivsam atmosfär. God och ­bra mat, tillagad av våra egna kockar, är också en självklarhet på Hvilan.

Hvilan är känt som Sveriges grönaste gymnasium, framförallt genom en närhet till naturen, ett tydligt miljö- och hållbarhetstänk och att skolan drivs och ägs av GRO - Gröna näringens riksorganisation.

Välkommen med din ansökan!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Hvilan i Lund.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA