Hvilan i Göteborg

Välkommen till Hvilan Gymnasium Göteborg

Från och med hösten 2020 så öppnar Hvilan Gymnasium sin nya skola i Göteborg!

Hvilan Gymnasium är en nystartade gymnasieskola belägen i Pustervik i centrala Göteborg. Skolan i Göteborg är Hvilans fjärde gymnasium (vi bedriver redan gymnasium i Åkarp, Stockholm och Lund) och på skolan vill vi ge dig som elev den bästa starten på ditt vuxenliv. Vi erbjuder tre högskoleförberedande program med olika programinriktningar inom Samhällsvetenskap, Ekonomi och Naturvetenskap. En lugn och dynamisk kunskapsmiljö med massor av engagemang och en riktigt skön atmosfär, det är Hvilan!

Alla våra skolor drivs av den ideella och icke vinstdrivande organisationen Gröna näringens riksorganisation, GRO, så även rent bokstavligt är vi en grön gymnasieskola. Vi vilar tryggt i vårt gröna arv och har ett dynamiskt utbyte med dagens samhälle. Vi har bra samarbete med branschen och alla våra elever erbjuds att starta UF-företag under sista gymnasieåret, oavsett program. Vi uppmuntrar entreprenörskap och när du tar studenten på Hvilan har du redan ett värdefullt nätverk och referenser för framtiden.

Det är sådant som skiljer oss från andra skolor - och som är en del i vår vision om en hållbar gymnasietid där alla kan växa.

Välkommen till Hvilan Gymnasium!

Här kan skicka dina frågor till Hvilan i Göteborg.

• EK
  • NA