På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Hermods Gymnasium Göteborg

En kvalitetsskola i Göteborgs innerstad
Hermods Gymnasium förenar tradition och höga krav med gemenskap och arbetsglädje. Här får du utvecklas i en inspirerande miljö och dina kunskapsmål tas på allvar.

Helhetssyn
Hermods Gymnasium har en helhetssyn på utbildning, vi vill utveckla våra elever på flera sätt: intellektuellt (med höga kunskapsmål), socialt (med god gemenskap), kulturellt (med upplevelser, inspiration och skapande), fysiskt (med välbefinnande och prestationsförmåga), mentalt (med ideala prestationstillstånd).

Stark sammanhållning
På Hermods Gymnasium är sammanhållningen lika viktig som själva undervisningen. Våra gemensamma aktiviteter, idrotts- och kulturarrangemang, traditioner och skolföreningar bidrar till en unik anda och gemenskap.

Höga kunskapsmål
Motivation, självförtroende och inre balans är avgörande för att lyckas. På Hermods Gymnasium får du lära dig beprövade metoder som används av elitidrottare för att må bättre och prestera ditt bästa i alla sammanhang i livet.

En levande skola
Högtider, fester och traditioner är viktiga händelser i skolans liv som vi gör mesta möjliga av. Elevkår, referensgrupp, idrottsförening, teatergrupp, ambassadörskap, HG-utmaningen – listan är lång på aktiviteter du som elev kan engagera dig i på skolan.

De bästa lärarna
Ingenting är viktigare för en skola än att ha bra lärare. Lärarna på Hermods Gymnasium är engagerade ämnesspecialister och inspirerande pedagoger, som både ställer höga krav och får alla att trivas.

Visa mer

Laddar...

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Hermods Gymnasium Göteborg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • NA
  • EK