Helenedals gymnasiesärskola

Eleverna lär sig att använda sina händer i matlagning, textil och trädgårdsarbete. Genom skolning i praktiskt arbete ökar elevernas möjligheter att vidareutveckla sitt tänkande i den teoretiska undervisningen. Som stöd i inlärningen använder vi oss av olika terapier t.ex. läkeeurytmi, målning, modellering, bad och massage.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• ES
    • RL
  • Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• ES
    • VF
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• GSI

Här kan skicka dina frågor till Helenedals gymnasiesärskola.