Heldagsskolan Rullen

Heldagsskolan Rullen är en grund- och gymnasiesärskola. Våra elever är flerfunktionshindrade på låg eller måttlig begåvningsnivå. Rullen utbildar elever till att bli en individ med största möjliga självförtroende som mår bra i sin kropp och kan säga vad hen vill till vem som helst, när som helst.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• ES
    • RL
  • Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• ES
    • VF
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Heldagsskolan Rullen.