Gymnasiesärskolan Desideria

Gymnasiesärskolan på Gotland erbjuder två av de nio nationella programmen samt det individuella programmet. Det individuella programmet vänder sig till de elever som inte kan följa utbildningen på nationellt program och behöver en utbildning som är mer anpassad.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Furulundsskolan

Din framtid - vårt mål! På Furulundsskolan går ca. 650 elever från sydöstra Sverige och vi erb...

• niu
    • BF
    • NA
    • IN
    • BA
    • EK
    • EE
    • TE
    • IMV
    • IMY
    • IMA
    • IMS
    • VO
    • GS
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Gymnasiesärskolan Desideria.

• GS
  • GSI