Gustavsbergs Gymnasium, G2

Gustavsbergs gymnasium, G2, är en modern kommunal skola som sätter kunskap och kreativitet i centrum. Hälften av våra elever kommer från Värmdö kommun och resten är från hela Stockholmsregionen. Vi satsar på en bra studiemiljö för eleverna med fräscha lokaler och modern teknik i klassrummen. Alla lärare på skolan är legitimerade.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• Grillska Gymnasiet i Sundbyberg

En mänskligare skola för ett mänskligare samhälle!

• RL
  • Värmdö Tekniska Gymnasium, VTG

En väletablerad skola med erfarenhet. Kunskap och verktyg - för jobb och framtid.

• FT
    • BA
    • EE
    • VF
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Consensum - Sollentuna

På Consensum ger vi dig stora möjligheter att forma din utbildning efter egna önskemål

• NTI Vetenskapsgymnasiet Solna

SOLNAS NYA VETENSKAPSGYMNASIUM Nu startar vi en ny skola i Solna för att möta det stora behove...

• Rudbeck

Inget annat gymnasium kommer i närheten av det som Rudbeck erbjuder dig

• niu
    • rig
    • HU
    • EE
    • ES
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Gustavsbergs Gymnasium, G2.

• BF
  • HV