Framtidsgymnasiet Linköping

Därför ska du söka till Framtidsgymnasiet i Linköping

Vi vet att du vill lyckas i livet, såklart. Men det är inte alltid så lätt att veta var man ska börja eller hur man behåller fokus på skolan och betygen dag efter dag. Det finns mycket annat som drar, och ibland kan kompisar, familj och fritiden kännas både viktigare och roligare. Vi förstår det.

Därför ska du komma till oss på framtidsgymnasiet, här ser du varje dag hur du lär dig något du kan använda i ditt framtida yrke. Vi är experter på att anpassa din utbildning efter dig, ge dig självkänsla och en tro på dig själv. Du får dessutom en tydlig struktur att följa i skolan, vi vet att allt blir lättare då.

Du behöver inte veta allt om vad du vill göra i framtiden redan, men tillsammans med oss kommer du efter gymnasiet ha alla möjligheter få ett bra jobb, en bra lön och ett gott liv.

Framtidsgymnasiet Linköping är en personlig och flexibel skola med runt 90 elever. Vi har små klasser och våra lärare har alltid tid att svara på frågor eller bara småprata lite. Hos oss lär du dig genom att prova på, inte läsa om det i en bok.

Vi har utbildat yrkesmän och yrkeskvinnor sedan 1998. Vi har nära samarbete med många företag i Linköping och den arbetsplatsförlagda utbildningen är en viktig del av programmen. Då får du komma ut till en arbetsplats och känna hur det är att jobba på riktigt. Det är ju det som är målet med din tid hos oss!

Välkommen till Framtidsgymnasiet!

Laddar...