Elajo Technical Education Center AB

Etec – ditt utbildningscenter med fokus på elteknik och automation i Oskarshamn. På Etec kan du studera modern teknik som kan leda till både framtida högskole- och universitetsstudier som direkt yrkesarbete. Vi erbjuder både gymnasie- och yrkeshögskola inom elteknik och automation. Vi vill ge våra elever en bra teknisk utbildning inom vårt område Automations- och Elteknik.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kalmar Fria Läroverk

Dela vår närhet

• niu
    • BF
    • ES
    • TE
    • EK
    • NA
    • IM
  • Åkrahällskolan

God studiemiljö och ett centrum för kunskap, kultur och idrott!

• NA
    • FT
    • HA
    • HU
    • EK
    • VO
    • TE
    • HV
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Elajo Technical Education Center AB.