Ekebyholmsskolan

Ekebyholms gymnasium erbjuder två program och undervisningen sker på ett varierat sätt där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och laborationer. Klasserna på Ekebyholm är små, vilket gör att lärarna kan ge mer tid och hjälp till varje enskild elev och bidrar till en lugnare studiemiljö.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Södra Latins Gymnasium

Riksrekryterande Spetsutbildning i Musik

• HU
    • ES
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • GS
  • Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
  • Grillska Gymnasiet i Stockholm

En mänskligare skola för ett mänskligare samhälle

• BF
    • HA
    • HV
    • EE
    • VO
    • GS
  • NTI Vetenskapsgymnasiet Solna

SOLNAS NYA VETENSKAPSGYMNASIUM Nu startar vi en ny skola i Solna för att möta det stora behove...

• TE
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MTU
    • NB
    • EK
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• ES
    • TE

Här kan skicka dina frågor till Ekebyholmsskolan.