Ekebyholmsskolan

Ekebyholms gymnasium erbjuder två program och undervisningen sker på ett varierat sätt där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och laborationer. Klasserna på Ekebyholm är små, vilket gör att lärarna kan ge mer tid och hjälp till varje enskild elev, och bidrar till en lugnare studiemiljö.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Hermods Gymnasium Stockholm

Hermods Gymnasium är en modern kvalitetsskola i Stockholms innerstad

• Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Värmdö gymnasium

Kunskaper, varierat arbetssätt och personlig utveckling

• Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!