Ekebyholmsskolan

Ekebyholms gymnasium erbjuder två program och undervisningen sker på ett varierat sätt där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och laborationer. Klasserna på Ekebyholm är små, vilket gör att lärarna kan ge mer tid och hjälp till varje enskild elev och bidrar till en lugnare studiemiljö.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Viktor Rydberg Gymnasium Jarlaplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• EK
  • Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• BF
    • FT
    • HV
    • HT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • RL
  • Gymnasieskolan Metapontum

Naturvetenskap efter dina personliga intressen – det kan vara astronomi, matematik, mikrobiologi...

• Odengymnasiet

Hur kan vi hjälpa dig att nå din "maxlevel"?

• HV
  • Värmdö gymnasium

Kunskaper, varierat arbetssätt och personlig utveckling

• EK
    • TE

Här kan skicka dina frågor till Ekebyholmsskolan.