Ekebyholmsskolan

Ekebyholms gymnasium erbjuder två program och undervisningen sker på ett varierat sätt där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och laborationer. Klasserna på Ekebyholm är små, vilket gör att lärarna kan ge mer tid och hjälp till varje enskild elev och bidrar till en lugnare studiemiljö.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Örjanskolan

Örjangymnasiet är en icke vinstdrivande friskola med waldorfpedagogik

• Didaktus Jakobsberg

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• BF
    • IMY
    • VO
    • IMV
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MX
    • NB
    • EK
  • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
  • Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• BF
    • FT
    • HV
    • HT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • RL
    • IMV
    • IMY
    • IMA
    • IMS
  • Viktor Rydberg Gymnasium Sundbyberg

Skolan ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, nära tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg ...

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• NA

Här kan skicka dina frågor till Ekebyholmsskolan.