Ekebyholmsskolan

Ekebyholms gymnasium erbjuder två program och undervisningen sker på ett varierat sätt där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och laborationer. Klasserna på Ekebyholm är små, vilket gör att lärarna kan ge mer tid och hjälp till varje enskild elev och bidrar till en lugnare studiemiljö.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Stillerska

Högskoleförberedande filmutbildning - nu också med skådespeleri!

• Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • GS
  • Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• Didaktus Liljeholmen

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• BF
    • EK
    • VO
  • Thoren Innovation School Stockholm

Skapa framtiden - genom teknik, innovation och entreprenörskap

• EE
    • TE
  • Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• EK
    • TE
    • BA
    • EE
    • VF
    • GS
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Ekebyholmsskolan.