Drottning Blankas Gymnasieskola, Linköping

VÄLKOMMEN TILL DBGY LINKÖPING! LINKÖPINGS NYASTE GYMNASIESKOLA

Hos oss på Drottning Blankas Gymnasieskola följer vi ledstjärnan “Personligt engagemang för bättre resultat”. Syftet med vår ledstjärna är att beskriva vad vi skall sträva efter varje dag. Den representerar vad vi vill skall känneteckna Drottning Blankas Gymnasieskola. Genom ett personligt engagemang från såväl personal som elever skall vi nå ett bättre resultat.

Med bättre resultat menar vi att, oavsett om det handlar om betyg, anställningsbarhet eller ökad trivsel i vardagen under gymnasietiden, ska alla elever och medarbetare nå upp till sin fulla potential och få uppleva hur vårt egna engagemang är kopplat till våra framgångar i livet.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola, Linköping.

• VO
  • EK