Gymnasiedagarna för åk 8 elever den 24-25 apr 2019 i Helsingborg

Drottning Blankas Gymnasieskola Helsingborg Södra Kyrkogatan

VÄLKOMMEN TILL DBGY HELSINGBORG SÖDRA KYRKOGATAN!

VERKLIGHETSBASERAD UTBILDNING

Välkommen till Drottning Blanka Helsingborg Södra Kyrkogatan! Vi vill flytta verkligheten in i klassrummet, men också klassrummet ut i verkligheten. Det ska kännas som att det är på riktigt när du lär dig, vi kallar det för undervisning i verkligheten. Vår skola ligger centralt i stan i moderna, trivsamma lokaler. Hos oss arbetar elever och lärare nära varandra. Vi strävar efter att ge dig allt stöd du behöver för att utveckla dina kunskaper så att du ska nå dina mål och kunna hantera utmaningar i framtiden.

Vår skola ligger centralt i stan i moderna, trivsamma moderna lokaler. Hos oss arbetar elever och lärare nära varandra, ofta i verklighetsnära projekt och arbetsområden. Vi strävar alltid efter hjälpa dig utveckla dina kunskaper så att du ska nå dina mål och kunna hantera utmaningar i framtiden!

Vår gymnasieskola är en av två Drottning Blanka-skolor i Helsingborg, här kan du läsa mer om vår systerskola på Prästgatan.

Drottning Blankas Gymnasieskola finns i 21 städer, alla personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Helsingborg Södra Kyrkogatan.

• TE
  • HA