CyberGymnasiet Göteborg

Plats för Personlighet.
Vi kan berätta mycket om hur din framtid kan se ut. Men i slutändan är det ju bara du som ska göra valet. På CyberGymnasiet kan alla vara sig själva och ges möjlighet att utvecklas för att möta framtiden.

Här finns både både högskoleförberedande och yrkesförberedande gymnasieprogram du kan söka dig till. CyberGymnasiet finns centralt i Göteborg, Malmö och Stockholm.

CyberGymnasiet ligger centralt i Göteborg, vid Järntorget med utsikt över Rosenlundskanalen och Feskekörka, och har cirka 300 elever.
Vi tycker att alla våra elever ska få möjligheten att lära sig så mycket som möjligt utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Det gör man bäst i en miljö som är trygg, positiv och full av gemenskap. Hos oss får du en utbildning som ger dig en bra start för framtiden.

Hösten 2018 startar CyberGymnasiet Järntorget en stor satsning på e–sport
E-sport är ett samlingsbegrepp för tävlingar som utförs på datorer eller spelkonsoler och växer stort över hela världen. Sporten attraherar allt fler och vi på CyberGymnasiet Järntorget vill givetvis vara en del av detta. Profilen startar i åk 2 och våra elever har möjlighet att söka till den oavsett vilket program man går hos oss.

Lägg grunden för din framtid på CyberGymnasiet
På CyberGymnasiet är man väl medvetna om vikten av gymnasievalet. Det är just av den anledningen de ser det som sin absolut viktigaste uppgift att du ska få en fantastisk gymnasietid, där du får massor av ny kunskap, nya kontakter och bra kompisar. När du har gått tre år på CyberGymnasiet är du väl förberedd för nästa steg i livet, oavsett om du väljer att plugga vidare på högskola/universitet eller om du vill direkt ut i arbetslivet.

På CyberGymnasiet kan du förvänta dig av oss att vi:

• Är engagerade och positiva
  • Skapar trygghet och arbetsro
  • Lär dig det du behöver för att du ska ta dig dit du vill
  • Inte ger upp på dig när det gäller dina studier
  • Gör vårt yttersta för att du ska må bra i skolan
  • Agerar kraftfullt om något oschysst händer

Som elev på CyberGymnasiet förväntar vi oss att du:

• Respekterar skolans värdegrund
  • Visar hänsyn till andra elever, personal och lektionstider
  • Tar ansvar för dina studier
  • Säger till om det är något du behöver hjälp med. Oavsett vad det kan vara
  • Säger till om du upplever att något inte är som det skall vara
  • Bidra med arbetsro för alla

Vill du veta mer?
Kom och besök oss på våra öppna hus, anmäl intresse för att prova på skolan för en dag eller kontakta oss.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till CyberGymnasiet Göteborg.

• NA
  • EK