Björknäs gymnasiesärskola

Grunden för lärande är att alla känner sig trygga respekterade och uppskattade. Med en tydlig likabehandlingsplan och ett kraftfullt trygghetsarbete sätter vi trygghet och trivsel i centrum. Våra elever får en god grund för fortsatta studier och vi är stolta över deras resultat. Björknässkolan ligger i Saltsjö-Boo i Nacka Kommun.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• ES
    • RL
  • Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• ES
    • VF
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• GSI

Här kan skicka dina frågor till Björknäs gymnasiesärskola.