Wisbygymnasiet

Wisbygymnasiet är skolan där elever får kunskaper för framtiden och livet, möter kunniga och engagerade lärare, ingår i ett spännande och kreativt sammanhang och träffar ungdomar från hela Gotland. På Wisbygymnasiet utrustas alla elever på de nationella programmen med en egen bärbar macdator, som man får använda under sina tre år hos oss. Wisbygymnasiet är en av Europaparlamentets ambassadörsskolor.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Sportfiskegymnasiet

Sportfiske - En spännande framtid inom sportfiske

• Didaktus Liljeholmen

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• VO
    • IMV
    • IMY
  • Realgymnasiet Stockholm

Få tre roliga och lärorika år!

• HV
    • HT
    • EE
    • FT
  • Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare, Trädgårdsmästare eller Naturguide

• niu
    • RL
    • GS
  • Thoren Innovation School Helsingborg

Thoren Innovation School är skolan med sikte på framtiden – här är alla program utformade f...

• LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg

Vi är oerhört glada och taggade att dra igång en fantastisk skola i soliga, glada Göteborg!

• Amerikanska Gymnasiet Stockholm

Vi vänder oss till dig som är studiemotiverad

• EK

Här kan skicka dina frågor till Wisbygymnasiet.

• niu
  • EK