På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Voxnadalens gymnasium

Voxnadalens gymnasium är skolan med stor gemenskap där vi jobbar för att alla elever ska trivas, utvecklas och känna sig trygga. Vi erbjuder ett brett utbud av program och inriktningar i en modern och kreativ miljö. Skolan ligger mitt i centrala Edsbyn i ljusa, fräscha och trivsamma lokaler.

Din framtid börjar här
Hos oss finns en positiv framtidstro, där alla lämnar skolan med goda kunskaper och bra verktyg för framtiden. Vi erbjuder en gymnasieutbildning av hög kvalitet. Dina studier kan kombineras med idrott, resor ut i världen, praktik i olika former och möjligheten att prova på samt förverkliga en idé genom att driva ett UF-företag.

Vi samarbetar med näringslivet och erbjuder praktik inom flera gymnasieprogram.  Du får lära dig hur det går till ute i verkligheten samtidigt som du utbildar dig och kan knyta kontakter inför arbetslivet.

Hos oss kan du som gillar bandy förena din träning med studier och på så sätt bygga din karriär. Vi erbjuder NIU - bandy och elever från hela Sverige är välkomna att söka. Även andra sporter kan praktiseras.

Det ska vara roligt att studera
Som elev har du tillgång till modern teknik och du får möta ett varierat undervisningssätt. Varje elev på skolan får en egen bärbar dator för att göra gymnasieutbildningen lättare, både under skoltid och på hemmaplan. Vi vill att du ska trivas under din gymnasietid. Vår skola präglas av öppenhet och delaktighet. Som elev har du ett nära samarbete med lärare och kan vara med och påverka din utbildning.

Internationalisering
Vi är en certifierad FN-skola samt ambassadörsskola för EU-parlamentet. Hos oss kan du kombinera dina studier med resor ut i världen. Varje år reser elever på VOXGYM till Sydafrika, Belgien, Spanien, Frankrike och Tyskland. Våra elever erbjuds också att göra utlandspraktik.

Vi finns på Sveriges topp-10-lista
Varje elev på skolan är unik och fokus på dig och din utveckling är viktig. Hos oss får du goda kunskaper inför fortsatta studier på universitet och högskola. Vi finns på Sveriges topp-10-lista över andel elever som uppnår grundläggande behörighet till högskola och universitet – det är vi stolta över!

Vår vision
Alla våra elever ska lämna skolan med en positiv tro på sig själva, väl motiverade och förberedda för vidare studier och arbete.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Voxnadalens gymnasium.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

 • niu
 • NA
 • TE
 • EK
 • SA
 • IN
 • BF
 • IMA
 • IMV
 • IMS
 • IMY