På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

NYHET! IB Career-related Programme på SSHL!

IB CP Business & Hospitality Management är ett 2-årigt internationellt gymnasieprogram på SSHL inom International Baccalaureate.

IB Career-related Programme kombinerar akademiska studier med praktik i olika branschverksamheter. Under utbildningen finns möjlighet att studera och arbeta internationellt. Programmet förbereder dig både för en anställning inom Business & Hospitality och för vidare studier. 
IB Career-related Programme är relativt nytt i Sverige och ett alternativ för dig som är intresserad av att studera och arbeta i en viss bransch. 
Business & Hospitality Management Programme på SSHL

Engagerade lärare, enastående support
På SSHL kan du påbörja din utbildning redan i årskurs 7, antingen i svenska grundskolan eller på IB Middle Years Programme på engelska. På gymnasiet finns flera svenska linjer att välja på. Du kan även läsa till en International Baccalaureate Diploma-examen på engelska. SSHL drivs i stiftelseform vilket innebär att skolan inte är vinstdrivande.

Kom och provbo hos oss!
Då kommer du att upptäcka att det är något speciellt med att gå på SSHL. Vår personal är otroligt engagerad att få alla elever att känna delaktighet på lektionerna, att känna sig som hemma på sitt elevhem och att skapa en rolig och aktiv fritid. 

För mer information och tider gällande möjlighet att provbo:
– besök skolans webbsida sshl.se

Vänner för livet
Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. SSHL är en mångkulturell mötesplats där du får möjlighet att hitta nya vänner från olika delar av världen. Kontakta oss gärna för att boka möte eller besök på skolan: [email protected]

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • IB
  • SA