Rytmus, Malmö

Varje elev som går på Rytmus Malmö får möjligheten att växa och utvecklas till sin fulla potential. Hos oss kommer du utöva och utveckla din passion i en kreativ miljö med stöttande och kompetenta lärare.

Rytmus Malmö vill vi göra utbildningen så praktisk och realistisk som möjligt. Exempel på detta är att du varje år är på turné, du kommer få träffa verksamma artister och vi håller dig uppdaterad på vad som händer i musikbranschen med hjälp av regelbundna clinics. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i branschen.

Eftersom Rytmus Malmö är en liten skola så lär du snabbt känna andra elever och lärare. Du kommer bli inspirerad av dina klasskompisar och engagerade lärare. Hör gärna av dig om du vill komma och hälsa på eller vill veta mer om skolan.

Rytmus Malmö ligger tio minuters promenad från station Triangeln, ett stenkast från Möllevångstorget.

Med 150 musikelever är skolan en mötesplats med stark gemenskap, eleverna kallar det ”Rytmusandan”. Malmö är en av Sveriges hetaste musikstäder och en bra grogrund för eleverna, som ofta är ute och spelar. Utbildningen är anpassad efter hur musikbranschen utvecklas och efter vad som krävs av en yrkesverksam musiker eller medieproducent idag.

Rytmus är ett av landets ledande musikgymnasium. Vi startade redan 1993 och finns idag i Stockholm, Örebro, Borlänge, Göteborg och Malmö. Lärarna är ofta aktiva musiker eller producenter och utbildningarna är branschnära.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Inspireras

Reportage & Nyheter

Här kan skicka dina frågor till Rytmus, Malmö.

• ES