På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Vi har kvalitet i fokus och med våra engagerade och kunniga lärare – där samtliga inom våra fyra spetsämnen är disputerade – är siktet inställt på höga resultat. Skolan samarbetar med Tekniska muséet och Vetenskapens hus och båda våra program är studieförberedande. Du har också möjlighet att söka till studier i årskurs 2 på någon av våra samarbetsskolor i Bryssel, Paris eller Madrid.

LÄGET
Vi har flyttat till Sysslomansgatan nära Fridhemsplan - nära såväl kommunikationer som park och sjö för laborationer.

LÄRARNA
Alla lärare är legitimerade och samtliga lärare inom våra spetsämnen - biologi, fysik, kemi, teknik - är disputerade.

SAMARBETSPARTNERS
Genom samarbeten med bl.a. Tekniska muséet, RISE, Vetenskapens Hus, Astronomisk Ungdom med flera blir din skolgång mer verklighetsförankrad!

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet med inriktning teknikvetenskap förbereder dig för fortsatta studier, samtidigt som du får en spetskompetens inom teknik. Vi gör allt för att du ska vara väl förberedd för högskolestudier inom främst teknik och naturvetenskap, men även inom informations- och medieteknik. Det är en gedigen teknisk utbildning som ger dig stora valmöjligheter för framtiden. Du kan exempelvis läsa vidare till systemvetare, programmerare eller civilingenjör.

NTI NATUR - Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap är för dig som har siktet inställt på vidare studier och vill i framtiden jobba som läkare, ingenjör eller kanske veterinär. Programmet är som gjort för dig som gillar att lösa problem, att plugga och är intresserad av många olika ämnen. Här har du möjlighet att få full behörighet till alla högskoleutbildningar och skaffa nyttiga meritpoäng – eftersom skolan erbjuder kurser i matematik, engelska och moderna språk.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • TE