NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Sundbyberg ligger i ljusa ändamålsenliga lokaler några minuter från T-banan i Rissne. På vårt gymnasium står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med kompetenta, engagerade lärare får du en gedigen utbildning, som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier. Vi arbetar för en trygg och lugn studiemiljö med elevinflytande på olika nivåer. Som elev på vårt gymnasium har du tillgång till en fullt utbyggd elevhälsa och vi arbetar aktivt för skapa en trivsam och inkluderande skola. Det ger en stadig grund för en framtid inom tech, science och IT!

• TEKNIKEN
    Vi tar teknik och ritningslära till en ny nivå med vår printfarm och Makerspace!

• IT-UTBILDNING
    Modernt IT-program med certifiering och utlandspraktik.

• ELEVINFLYTANDE
    Goda relationer och ett aktivt elevråd ger möjligheter till elevdrivna projekt och kreativa samarbeten över klassgränserna.

• NTI GYMNASIEINGENJÖR
    Vi erbjuder även en ytterligare väg att gå för dig som läst teknikprogrammet – nämligen vår ettåriga påbyggnadsutbildning inom mjukvarudesign som leder till en gymnasieingenjörsexamen.

Läs mer på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På våra 29 skolor runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Vi har 9 skolor i Stockholms län:

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

NTI Gymnasiet Nacka

NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Södertälje

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm Kungsholmen

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

NTI Gymnasiet Sollentuna

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Sundbyberg.

• TE
  • ES