NTI Gymnasiet Eskilstuna

Till NTI Gymnasiet Eskilstuna söker sig ungdomar och lärare med ett brinnande intresse för Tech, Science och IT. Oavsett om du redan vet vart du vill eller om du vill få möjlighet att utforska dina drömmar och mål inom teknik och IT så stöttar vi dig på din resa. Vi engagerar och aktiverar våra elever både i och utanför skolan. Fysiskt aktiveras eleverna bland annat i form av vårt samarbete med Actic gym och årligt återkommande idrottsturneringar. Inom skolans väggar aktiveras framförallt elevernas kreativitet, självsäkerhet och problemlösningsförmåga. Ta sats mot framtiden, sök till NTI Gymnasiet!

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På över 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Eskilstuna.

• EE
  • ES