På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

MediaGymnasiet

SKAPA EN DIGITAL FRAMTID TILLSAMMANS MED OSS!

Mediagymnasiet, eller MG som vi kallar oss, erbjuder kvalificerade och framtidsinriktade utbildningar inom Teknikprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Estetiska programmet.

I snart 30 år har vi varit en del av en medievärld som ständigt ändras och förflyttas. Vi tror att du, med dina unika tankar och idéer, tillsammans med våra lärare som har lång erfarenhet från utbildning och yrkesverksamhet, är med och skapar en digital framtid. Film, spel, sociala medier eller något som vi ännu inte har hört talas om - med en utbildning på MG kan du gå vidare och forma morgondagens digitala liv var och hur du vill. MG startade hösten 1993. Sedan dess är vi är en skola där kunskap, kreativitet och skapande går hand i hand.

Här är vi stolta över vilka vi är och vad vi gör!

Våra program är högskoleförberedande och oavsett vilket program du väljer står alla dörrar öppna inför framtiden. En viktig del av skolans arbete är att alla elever ska kunna vara sig själva. Vi jobbar aktivt med trygghet och trivsel genom våra ledord: Ansvar, Respekt, Tillsammans. Det ligger i skolans tradition med ”MG-andan” som innebär en kultur där alla respekterar varandras olikheter och där man får vara sig själv. Den har bland annat vuxit fram ur skolans arbetssätt – lärarnas entusiasm, engagemang och professionella erfarenhet och är en del av anledningen till att våra elever gärna rekommenderar MG till andra. Vi strävar efter att förbereda våra elever på en digital framtid och vi arbetar med digitala lösningar för att det ska gynna elevernas kunskapsutveckling och förenkla både deras och lärarnas vardag.

Vi erbjuder tre program:

Tanken bakom skolans erbjudande är att ge våra elever en utbildning som färgas av deras intressen, nyfikenhet och kreativitet samtidigt som man får en gymnasieexamen som ger behörighet till högre utbildningar. Vi använder vår expertis inom utbildning och digital teknik till att ge dig en högskoleförberedande utbildning där dina unika uttryck, tankar och idéer är med och skapar framtidens upplevelser, kommunikation och innovation.

Välkommen till MG - Välkommen till oss!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till MediaGymnasiet .

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • TE
  • SA
  • ES