Malung - Sälens Gymnasieskola

På Malung-Sälens gymnasieskola känner alla varandra och du får som elev utrymme att synas. Vi vill att du ska utvecklas och nå din fulla potential i dagens och morgondagens värld. Efter avslutad utbildning lämnar du skolan med verktyg för framtiden.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Falu Frigymnasium

Eleverna har via utbyten, språkresor och studiebesök stora möjligheter att resa.

• NA
    • VO
    • HU
    • TE
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Malung - Sälens Gymnasieskola.

• NA
  • HA