På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Kunskapsgymnasiet Norrköping

Här trivs du och lyckas med dina studier

Kunskapsgymnasiet Norrköping blandas lektioner och seminarier med workshops och personliga möten mellan lärare och elever. Det är så det ska vara på en skola, tycker vi. Individuella lösningar för att alla är olika och lär på olika sätt. Kunskapsgymnasiet startade år 2001 och är en av Norrköpings mest populära skolor. Hos oss trivs eleverna och känner sig rygga samtidigt som vi har studieresultat som hamnar i topp i kommunens skolkvalitetsmätning. På Kunskapsgymnasiet får du djupa ämneskunskaper och en möjlighet att utveckla dina framtidsförmågor.

En av dina lärare kommer att bli din personliga handledare och följa dig under din studietid. Din handledare coachar och entusiasmerar dig men har också koll på att du når dina mål och klarar det du föresatt dig.

Vi erbjuder tre högskoleförberedande program
ekonomiprogrammet får du en bred utbildning inom ekonomi och juridik. En spännande utmaning är att starta ett företag inom ramen för Ung Företagsamhet och möta elever från andra Kunskapsgymnasier i tävlingen Business Challenge. Vi är stolta över att vara Östergötlands mest framgångsrika UF-skola.

Väljer du naturvetenskapsprogrammet kan du specialisera dig inom forskning eller ett eget intresseområde. Under ditt tredje år kan du även välja att läsa matematikspecialisering i samarbete med Campus Norrköping.

samhällsvetenskapsprogrammet arbetar du mycket i projektform med fokus på kommunikation.

Vi ger dig möjlighet att ägna dig åt ditt idrottsintresse samtidigt som du skaffar dig en utbildning och bra studieresultat
Om du idrottar på ett organiserat sätt kan du gå specialiseringskurser inom din idrott. Vi erbjuder praktisk träning i fotboll. Utövar du en annan idrott får du i stället tid i schemat för att träna eller plugga. Hos oss har du möjlighet att gå Samhälls-, natur- eller ekonomiprogrammet samtidigt som du väljer till 100-200 poäng specialiseringskurser inom din idrott.

Oavsett vilket program du väljer så kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas. Fullmatad med kunskap och framtidsförmågor blir du redo för framtiden!

Du vet väl att du är välkommen att testa att vara elev hos oss för en dag? Kontakta respektive skola så berättar vi hur du gör!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA