Kulturama Gymnasium

Där dröm blir verklighet!
Det är något unikt med Kulturama. Här får man vara sig själv. Det är två meningar som vi ofta hör från våra elever när de beskriver skolan, och det är vi stolta över. Gymnasieåren är en viktig tid i livet – att få utveckla sina intressen och samtidigt skaffa sig en gymnasieexamen med behörighet till högskolestudier kan vara avgörande oavsett vad man väljer att göra senare.

Vi har en mycket bred kompetens på Kulturama. Våra lärare är engagerade, kunniga och behöriga. Tillsammans skapar vi en god grund för studier inom just ditt estetiska område. Högskolan nästa! Kulturama erbjuder två högskoleförberedande program:

• Estetiska programmet med profilerna Artist & Musiker, Dans, Film, Foto, Konst & Design, Musikal, Musikproduktion, Teater, Singer/songwriter.
  • Naturvetenskapsprogrammet med de särskilda varianterna Bild, Dans, Musik.

Upplev Kulturama genom öppna hus och evenemang!
Missa inte våra öppna hus, infokvällar och evenemang – fysiska och digitala. Här har du chansen att få veta mer och få en känsla av Kulturamas unika atmosfär!

Varmt välkommen till Kulturama!

Här kan skicka dina frågor till Kulturama Gymnasium.

• ES
  • NA